Qysh me i shtu produktet e dua marketplace në listë të dëshirave?
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip

Qysh me i shtu produktet e dua marketplace në listë të dëshirave?

by Argjenda Selmani on May 05, 2021

Për shumë shqiptarë kudo në botë tashmë dua marketplace është adresa ku drejtohen për produktet e tyre të preferuara. Krejt çka ofrohet në marketplace janë produkte vendore, të punuara nga artistët tanë me shumë përkushtim. Prandaj e kuptojmë shumë mirë kur për shumë prej jush ato janë në listë të dëshirave.E listën tuaj të dëshirave, apo wish list, mund ta bëni edhe brenda dua marketplace. Aty vendosni produktet që dëshironi t'i shfletoni e t'i blini më vonë.

Si bëhet kjo?

- Zgjidhni një produkt të preferuar që doni ta keni në listën e dëshirave.
- Hapeni faqën e atij produkti. Poshtë butonit "Buy now" apo "Bli tani", keni ikonën e zemrës dhe tekstin "Add to wishlist" apo "Shto në listën e dëshirave".- Lart në ekran në anën e djathtë keni ikonën e zemrës dhe aty mund të klikoni për të parë të gjitha produktet që i keni vendosur në listë të dëshirave.
- Kurdo që doni t'i rishikoni apo t'i blini përfundimisht produktet e juaja të preferuara i gjeni aty.

Çka mund të blejë në dua marketplace?

Duke u përpjekur të dërgojmë një pjesë të atdheut për secilin shqiptar kudo në botë, ne përpiqemi të pormovojmë kulturën e vlerat tona përmes artit e veshjeve. Në dua marketplace gjeni piktura, veshje, pjata, byzhyteri por edhe shumë produkte të tjera me elemente shqiptare. Në webfaqën tonë ju mund të shfletoni secilin artistë veç e veç, duke mësuar më tepër rreth punës së secilit prej tyre. Ka rëndësi të theksohet se dua marketplace ofron transport në gjithë botën.

5 comments
by Andreas on September 07, 2021

смотреть фильмы онлайн бесплатно

by Polly on September 03, 2021

онлайн бесплатно

by Carrol on September 02, 2021

в хорошем качестве смотреть

by Adriene on September 02, 2021

в хорошем качестве смотреть

by Lorene on September 02, 2021

в хорошем качестве смотреть

LEAVE A COMMENT
BACK TO TOP