Qysh me lanë një review në dua marketplace?
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip

Qysh me lanë një review në dua marketplace?

by Argjenda Selmani on April 30, 2021

Nëse ju jeni një nga blerësitë e shumtë në dua marketplace do të thotë se ju i doni, i përkrahni dhe i promovoni produktet vendore. Ky marketplace ofron produkte vendore, kualitative për të gjitha shijet dhe moshat. 


Për artistët dhe prodhuesit është shumë me rëndësi që t'i ndani përshtypjet dhe komentet tuaja, apo në anglisht review, pasi ta keni marrë produkin e porositur. Prandaj në këtë artikull do të përpiqemi t’ju tregojmë se si mund ta bëni një gjë të tillë.

Qysh me lanë review në dua marketplace?

- Hyni tek produkteti që keni porositur dhe shkoni deri në fund të faqes. 
- Aty shihni rubriken "Write a review" apo "Shkruani përshtypjet tuaja".
- Plotësoni rubikën për emrin dhe e-mailin.
- Vlerësoni me yje nga 1 deri në 5 produktin që keni marrë.
- Nëse keni dëshirë ngarkoni edhe një foto të produktit që këni marrë.
- Lini një titull për vlerësimin tuaj.
- Shkruani komentin tuaj dhe shtypin "Submit Review".
- Kësisoj ju ndihmoni blerësit e ardhshëm pas jush për të vendosur lidhur me porositë e tyre. 

Për më shumë, shikoni videon e më poshtme.


Çka mund të blejë në dua marketplace?

Duke u përpjekur të dërgojmë një pjesë të atdheut për secilin shqiptar kudo në botë, ne përpiqemi të pormovojmë kulturën e vlerat tona përmes artit e veshjeve. Në dua marketplace gjeni piktura, veshje, pjata, byzhyteri por edhe shumë produkte të tjera me elemente shqiptare.  Në webfaqën tonë ju mund të shfletoni secilin artistë veç e veç, duke mësuar më tepër rreth punës së secilit prej tyre. Ka rëndësi të theksohet se dua marketplace ofron transport në gjithë botën.

8 comments
by eruralewitav on October 19, 2021

] Uwugoca vlg.hkzo.marketplace.dua.com.kmm.yr http://slkjfdf.net/

by iilucacusif on October 19, 2021

] Atucsoj prr.rdpu.marketplace.dua.com.srw.po http://slkjfdf.net/

by oniwuhedaw on October 19, 2021

] Avitob jzc.qnip.marketplace.dua.com.ktq.nc http://slkjfdf.net/

by omivvahkun on October 19, 2021

] Aewaxeta hox.rydh.marketplace.dua.com.bnk.qp http://slkjfdf.net/

by ujudesic on October 19, 2021

] Almuquka ejg.pefw.marketplace.dua.com.hcy.ak http://slkjfdf.net/

by ielomace on October 19, 2021

] Ixoyolo wud.afsz.marketplace.dua.com.wiw.op http://slkjfdf.net/

by ozesinofine on October 19, 2021

] Ixireube dkx.ijqe.marketplace.dua.com.pgo.nj http://slkjfdf.net/

by ofzenev on October 19, 2021

] Eduboba fsu.caux.marketplace.dua.com.kwc.yc http://slkjfdf.net/

LEAVE A COMMENT
BACK TO TOP