Qysh me porositë në dua marketplace?
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip

Qysh me porositë në dua marketplace?

by Argjenda Selmani on April 30, 2021

Tashmë dihet se dua marketplace është tregu që bën bashkë shumë artistë e prodhues shqiptarë. Ky marketplace ofron produkte vendore, kualitative për të gjitha shijet dhe moshat. 

Mirëpo, qysh me porositë në dua marketplace?

-Zgjidhni produktin që doni të blini.
-Nëse është veshje zgjidhni masën, ngjyrën nëse ka opsione si dhe sasinë.
- Klikoni butonin "Buy now" apo 'Bli tani".
- Pasi të keni klikuar "Buy now" ju hapet pyetësori mbi të dhënat tuaja si blerës.
- Aty përfshihen: E-maili, emri, adresa, shteti si dhe numri i telefonit. Pasi t'i keni plotësuar klikoni tek "Continue to shipping" apo "Vazhdo te dërgesa".- Zgjidhni metodën e dërgesës. Me postë të shpejt apo normale.- Klikoni "Continue to payment" apo "Vazhdoni të pagesa".- Zgjidhni metodën e pagesës, me kredit kartelë, PayPal, PaySera, Cash on Delivery (Pagesë në dorë) ose Depozitë bankare. Zgjidhni opsionin që ju leverdis më shumë.
-Në rast se keni ndonjë kod për zbritje, ose gift card, plotësoni hapësirën e dedikuar për të në anën e djathtë të ekranit.
- Si përfundim klikoni “Pay now”, ose “Paguaj tani”. Në ekran do të shfaqet konfirmimi i porosisë suaj.

Për më shumë, shikoni video e më poshtme.

 Çfarë mund të blej në dua marketplace?

Ne në marketplace dëshirojmë të dërgojmë një pjesë të atdheut tek shqiptarët kudo që ata ndodhen në botë. Përpiqemi të pormovojmë kulturën e vlerat tona përmes artit e veshjeve.
Në dua marketplace gjeni piktura, veshje, pjata, bizhuteri por edhe shumë produkte të tjera me elemente shqiptare. 
Në webfaqën tonë mund të shfletoni secilin artist veç e veç, duke mësuar më tepër rreth punës së tyre. Ka rëndësi të theksohet se dua marketplace ofron transport në të gjithë botën.

LEAVE A COMMENT
BACK TO TOP