NATA ME HENE – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
NATA ME HENE
Sold Out
  • SKU: 9789992759349
  • Availability: Out of stock

NATA ME HENE

€4.40
DESCRIPTION
Ismail Kadare shkroi "Nata me hënë" me synimin e krijimit te një novelë lirike, intime. Megjithatë besnikër e regjimit e kritikuan librin njësoj si në rastin e "Koncert në fund të stinës". Libri vjen si një mbrojtje për respektimin e individit përpara kësaj "neve" mbytëse, përgjuese dhe oruelliane të shoqërisë komuniste. Jeta private e heroinës, Marianës, gjurmohet pa asnjë respekt mbi privatsinë dhe regjimi përzihet në çështjet morale duke kolektivizuar fatet njerëzore.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP