NE HAP ME RUGOVEN – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
NE HAP ME RUGOVEN
  • SKU: 9789951885829
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

NE HAP ME RUGOVEN

€13.00
DESCRIPTION
Duke u bazuar në titull, kuptojmë se autori në të ka shkruar për presidentin dr.Ibrahim Rugovën. Megjithatë ai nuk ka ngelur pa përmendur edhe për personazhet e njohura shqiptare të kohës si Adem Jashari, Fehmi Agani, Hashim Thaçi, Sali Berisha dhe Azem Hajdari.
Adnan Merovci ka vendosur të hap arkivat përmes këtij libri “Në hap me RUGOVËN”. Dokumente origjinale dhe foto ekskluzive të pa para dhe të pa dëgjuara deri më tani.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP