UKSHIN HOTI MENDIMTAR I THELLE POLITIK – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
UKSHIN HOTI MENDIMTAR I THELLE POLITIK
Sold Out
  • SKU: 9789928116406
  • Availability: Out of stock

UKSHIN HOTI MENDIMTAR I THELLE POLITIK

€4.40
DESCRIPTION
Ukshin Hoti mbetet një personalitetet i pavdekshëm i kombit. Ka folur e shkruar me gjuhë të pastër patriotike dhe analitike të një shkencëtari të vërtetë. Një nga mendimtarët më të rëndësishëm të kohës sone, nga ata që rrallëherë prekin dhe vulosin gjurmët e tiyre në historinë e atdheut tonë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP