Behram Hoti – dua marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip

Shkrimtari Behram Hoti u lind në Likoc të Drenicë, komuna e Skenderajt, më 1.1.1945. Hoti shkollën fillore e kreu në vendlindje, normalen në Prishtinë dhe Mitrovicë, studimet (Dega Gjuhë dhe Letërsi Shqiptare) në Fakultetin Filozofik të Prishtinës. Aty kreu edhe studimet pasuniversitare.

BACK TO TOP