Hasan Dosti – dua marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip

Hasan Dosti (1895-1991) ishte një jurist dhe politikan shqiptar. Ministër Drejtësie në qeverinë e Mustafa Krujës, drejtues i lartë i Ballit Kombëtar. Pas Luftës së Dytë Botërore do ndihmonte aleatët në operacionet e tyre kundër regjimit komunist të Tiranës.

BACK TO TOP