Liridon Mulaj – dua marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip

Shkrimtari i ri nga Shqipëria, Liridon Mulaj, është një zë i ri në letërsinë shqipe. Ai ka studiuar për drejtësi. Shumë kritik të rinjë letrar po e konisderojnë atë si një zë të rëndësishme dhe të suksesshëm për të ardhmen e letërsisë shqipe.

BACK TO TOP