2n’1 - Pi me dashni! – dua marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
2n’1 - Pi me dashni!
  • SKU:
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

2n’1 - Pi me dashni!

€14.99 €20.00
DESCRIPTION
Plisi dhe mustaqet janë dy nga simbolet me autentike që përdoren kur vjen fjala për identifikimin e shqiptareve. Gota nga koleksioni Plisi me mustaqe vjen 2n’1 bashkë me gotën tjetër nga koleksioni i logos së zemrës. Porosit tani! Mos harro se ne transportojmë në gjithë botën.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP