ADMINISTRIMI I SHQIPERISE NGA AUSTRO HUNGARIA 1916 1918 – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
ADMINISTRIMI I SHQIPERISE NGA AUSTRO HUNGARIA 1916 1918
  • SKU: 9789928043344
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

ADMINISTRIMI I SHQIPERISE NGA AUSTRO HUNGARIA 1916 1918

€8.00
DESCRIPTION
Studiuesja e mirënjohur Elena Kocaqi sjell botimin e dytë për raportin mes Shqipërisë dhe Austro-Hungarisë dhe rolit të tyre për ndërtimin e shtetit shqiptar. Përmes dokumenteve, provave, dëshmive dhe arkivave vijnë të gjitha projektet dhe financimet që bëri Vjena për ndërtimin e infrastrukturës, shkollës dhe zhvillimit të vendit tonë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP