ALBANIA 1943 1945 – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
ALBANIA 1943 1945
  • SKU: 9789928406279
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

ALBANIA 1943 1945

€29.00
DESCRIPTION
"Shërbimi i jashtëm i Shteteve të Bashkuara
Misioni Amerikan, Tiranë, Shqipëri, 16 gusht 1945
Sekret nr. 76
Lënda: Raporti final i misionit special në Tiranë
I nderuar Sekretar i Shtetit
Megjithëse populli shqiptar nuk është në përgjithësi kundër të huajve, ai ka preferenca të caktuara në lidhje me vendet e huaja,
të cilat mund të ndahen në dy grupe: pro – perëndimore dhe pro – lindore."
Me këtë raport nis libri i Bernd Fischer ku shpalosen konfliktet paraprake të një Shqipërie të pasluftës së dytë botërore.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP