ALI PASHE TEPELENA – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
ALI PASHE TEPELENA
  • SKU: 9789992750545
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

ALI PASHE TEPELENA

€13.00
DESCRIPTION
Ky botim është ripunimi i tretë që i bëhët "Ali Pashë Tepelenës". Botimin e parë të vitit 1970, si dhe të dytin më 1992, u rishkrua nga fillimi në fund, bazuar në dokumente e në harta të vjetra. Dhe pse kjo është një gjë e rrezikshme në një roman historik, diku mund të biesh në ndonjë gropë, kjo nuk ndali punën time në dëshmitë historike për Ali Pashën.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP