ART & TRASHEGIMI – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
ART & TRASHEGIMI
  • SKU: 9789928144089
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

ART & TRASHEGIMI

€20.00
DESCRIPTION
Periodiku Art & Trashëgimi i kushtohet qytetit historik të Prizrenit. Ky libër ndërton një portret historiko-kulturor e artistik të këtij qyteti antik duke i hedhur dritë mbi origjinat e tij, lashtësisë së tij dhe si u ndërtua. Tek ky libër, në serinë e tetë të botimit, “Prizreni, Perla e Ballkanit” do te gjeni artikuj e studime të shumë personaliteteve të njohur të fushës së artit, kulturës, letrave, historise emrat e të cilëve ju ftojmë t'i zbuloni në brendi të tij.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP