BEKTASHINJTE SHQIPTARE – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
BEKTASHINJTE SHQIPTARE
  • SKU: 9789951803298
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

BEKTASHINJTE SHQIPTARE

€15.00
DESCRIPTION
Ky libër paraqet fragmente të një numri të gjerë e të shumëllojshëm raportesh e shkrimesh. Shumë nga këto shkrime janë pak të njohura dhe janë përkthyer këtu për herë të parë. Përmban një begati informacionesh për vendet e shenjta të bektashinjve dhe për anëtarët më të rëndësishëm të tyre. Ky vëllim ishte njëri nga librat e fundit të Robert Elsiet, një studiues tepër i talentuar i botës shqiptare. Ndonëse është shkruar shumë për bektashinjtë në Turqi, pak është botuar për degën shqiptare të sektit dhe ky boshllik informacioni plotësohet me këtë libër.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP