BISEDE PER BRILANTET NE PASDITEN E DHJETORIT – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
BISEDE PER BRILANTET NE PASDITEN E DHJETORIT
  • SKU: 9789928164407
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

BISEDE PER BRILANTET NE PASDITEN E DHJETORIT

€6.10
DESCRIPTION
Për lexuesin e rinj dhe të vjetër, ky libër vjen si një sprovë e rrallë e shkrimit. Kjo përmbledhje tregimesh, titulluar "Bisedë për brilantet në pasditen e dhjetorit" i ngjan një ftese për lexuesin e dashuruar pas rrëfimtarisë. Një ftesë nga vetë autori, për të soditur brenda një dhome thesari me vezullim të çmueshme dhe fjalë brilantësh.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP