“Forcë” – dua marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
“Forcë”
Sold Out
  • SKU:
  • Availability: Out of stock

“Forcë”

€30.00
  • Vendor: QPDG
  • Barcode:
DESCRIPTION
Nën këmbët e mija po shembej bota në ato çaste. Jeta ime u zbraz, më nuk mbeti asgjë
në të. Ishte krejtësisht boshe, njësoj sikur dhoma ku ishin futur. Po më shqyhej shpirti
copë-copë, njësoj sikur rrobat e trupit tim. Më kishte lënë forca nga rrahja dhe nga

tmerri”.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP