“Kaltër” – dua marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
“Kaltër”
  • SKU:
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

“Kaltër”

€20.00
  • Vendor: QPDG
  • Barcode:
DESCRIPTION
Kaltërsinë e shpirtit që rrallëherë e pa ndokush e shpreha këtu, fijet e bardha janë fijet e shpresës, fijet e dritës dhe 2 orces, këtu futa edhe fije të hirta, hije të lotit e të zemërimit,por kaltërsia ishte ajo që mbeti e triumfoj për ringritjen time!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP