ME MBRETIN ZOG NE MERGIM – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
ME MBRETIN ZOG NE MERGIM
  • SKU: 9789951766494
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

ME MBRETIN ZOG NE MERGIM

€15.00
DESCRIPTION
Gjenço Demetre Naçi sjell një rrëfim ndryshe për Mbretin Zog në mërgim. Është ndryshe sepse është i vërtetë dhe vjen nga një njeri që i ka përjetuar ngjarjet vetë, i pandikuar nga persona të dytë ose të tretë. Kujtimet gjithnjë kanë një dozë subjektivizmi, por ky libër përmban një vlerë të shtuar që nuk e kanë të tjerët: Autori i gjykon ngjarjet nga pozitat e një kritiku dhe flet lirshëm dhe qorton aty ku duhet.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP