MIKU ME I MADH I SHQIPTAREVE – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
MIKU ME I MADH I SHQIPTAREVE
  • SKU: 9789951803427
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

MIKU ME I MADH I SHQIPTAREVE

€15.00
DESCRIPTION
Nç këtë libër përfshihen pjesë ditari (botuar më parë nën titullin Ben Kendim), fjalime (parlamentare dhe publike) dhe artikuj të Aubrey Herbertit, të botuara në gazetat britanike të kohës. Libri është një vepër shumë e rëndësishme për historinë e Shqipërisë. Ku tregohet aktiviteti i palodhshëm i një personi i cili deri në vdekje punoi pa pushuar për çështjen shqiptare dhe për pranimin e saj në qarqet politike e diplomatike britanike ku kërkohej zgjidhja e duhur. Libri ka këtë titull sepse vihet në pah se Shqipëria dhe shqiptarët nuk kanë pasur kurrë një mik më të madh se Abrey Herbert.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP