MJEGULLAT E TIRANES – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
MJEGULLAT E TIRANES
  • SKU: 9789928186041
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

MJEGULLAT E TIRANES

€8.70
DESCRIPTION
Libri “Mjegullat e Tiranës", romani i parë i shkrimtarit Ismail Kadaresë, shkruar gjatë kohës kur ishte student në fakultetin e Gjuhë-Letërsisë në vitin 1957-1958. Për një kohë të gjatë, askush nuk e dinte ekzistencën e romanit të panjohur të tij. Pavarësisht misterit që ka rrethuar dhe vazhdon të rrethojë vonesën e gjatë të publikimit të kësaj vepre prej vetë Kadaresë, ajo përbën në vetvete një kureshtje të veçantë për lexuesit e tij. Ky është një roman i rinisë së shkrimtarit, siç shprehet Isufaj në komentin e saj, parazgjatimet e të cilit shtrihen tek ditari i dikurshëm i studentit të letërsisë Ismail Kadare.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP