MOS IK O MA APOTEOZA – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
MOS IK O MA APOTEOZA
  • SKU: 9789995638753
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

MOS IK O MA APOTEOZA

€4.40
DESCRIPTION
Ashtu si Kafka i ka shkruar një letër babait, përkthyesi dhe publicisti Edmond Tupja ka vendosur t'i shkruaj nënës. Ndryshe nga kritika e pashtershme që një fëmijë ka ndaj një prindi, ky libër është një letër dashurie ndaj nënës. "Mos ik o Ma" na bën të përlotemi por edhe të përmallohemi për atë pjesë tëzemrës që mund tëkemi humbur.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP