MOTI I MADH I KOSOVES 1990 PAJTIMI I GJAQEVE – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
MOTI I MADH I KOSOVES 1990 PAJTIMI I GJAQEVE
  • SKU: 9789951064279
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

MOTI I MADH I KOSOVES 1990 PAJTIMI I GJAQEVE

€5.00
DESCRIPTION
Libri na sjell të dhëna, kujtime dhe fakte për Lëvizjen për Pajtim të Gjaqeve të viteve ’90 të shekullit të kaluar. Kjo i përket një nga periudhat më të rënda të historisë sonë të re.
Ky libër është ndarë në 7 kapituj dhe trajton një temë me rëndësi historike e dokumentuese, prandaj si të tillë ne do ta quajmë libër të mirëfilltë historiografik. Ngjarjet, personalitetet dhe figurat e mëdha historike të periudhës së viteve ’90, janë kryetema e librit, që autori Hoti e ka trajtuar denjësisht. Në këtë mënyrë ai ka shpëtuar njerëzit nga harresa e mundshme e kohës.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP