NE TIRANE BIE SHI – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
NE TIRANE BIE SHI
  • SKU: 9789928263155
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

NE TIRANE BIE SHI

€7.10
DESCRIPTION
Në këtë roman shpaloset bukur jeta e përditshme me ndërthurrje emocionale temave si: miqësia e sinqertë, e egos së paskruptull në punë, të lidhjes shpirtërore midis babait e vajzës së tij, si dhe e dilemave sociale në familje.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP