NGRITJA E NJE SHTETI – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
NGRITJA E NJE SHTETI
  • SKU: 9789994304486
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

NGRITJA E NJE SHTETI

€10.00
DESCRIPTION
Enver Hoxhaj është një nga politikanët më aktive të Kosovës në vitet e fundit. Aktualisht është minister i Punëve të Jashtme të Kosovës. Këtë post e ka ushtruar edhe në një mandate tjetër (2011-2014), duke luajtur një rol qendror në fuqizimin e diplomacies bilaterale të Kosovës. Në të shkuarën Hoxhaj ka shërbyer si minister i Arsimit (2008-2011), ku u angazhua në modernizimin e arsimit pas pavarësimit të vendit. Shërbimet e tij ndaj këtij vendi kanë qënë të panumërta dhe të gjitha shpalosen në librin "Ngritja e një shteti."

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP