NJE GUR PER VARRIN E USHTARIT QE E VRANE – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
NJE GUR PER VARRIN E USHTARIT QE E VRANE
  • SKU: 9789951417471
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

NJE GUR PER VARRIN E USHTARIT QE E VRANE

€9.00
DESCRIPTION
Romani që rrëfen frikshëm tragjedinë e qindra të rinjve shqiptarë. Të cilët janë vrarë nga shërbimet sekrete serbe, ndërsa kryenin detyrimin ushtarak në ish APJ. Bëhet fjalë për një segment të dhunës së pashprehur serbe mbi shqiptarët dhe se si u përjetuan në dekadën e fundit të shekullit të kaluar.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP