PELLAZGET GJUHA DHE KULTURA E TYRE – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
PELLAZGET GJUHA DHE KULTURA E TYRE
  • SKU: 9789928173393
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

PELLAZGET GJUHA DHE KULTURA E TYRE

€14.00
DESCRIPTION
Pellazgët ose ndryshe njerëzit e lashtë dhe paraardhësit e të gjithë popujve indo-europian. "Pelasgus" ishte njeriu i parë... pelargu ose njerëzit që jetonin ne ujra ishin një popull i lashtë shumë të njohur për kulturën e tyre, por rreth tyre është folur shumë pak ose pothuajse aspak. Libri përman dëshmi dhe përshkrime mbi historinë e pashkruar të tyre.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP