PIJANJOLLET E RRUSTEM LLUKES DEME ALI POZHARIT KOSHAREN DHE LIRINE – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
PIJANJOLLET E RRUSTEM LLUKES DEME ALI POZHARIT KOSHAREN DHE LIRINE
  • SKU: 9789951065146
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

PIJANJOLLET E RRUSTEM LLUKES DEME ALI POZHARIT KOSHAREN DHE LIRINE

€13.00
DESCRIPTION
Ky libër është një përmbledhje me libra te tjerë brenda të cilit pervijohen drama e akte dramash. Pra, si ne nje rrotullim. Në të shtjellohet detajisht jeta e familjes Shala, rrënjet e secilës shtrihen qe nga Molliqi në Llukë e deri në Baran.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP