SKENDERBEU IDEJA DHE NDERTIMI I SHTETIT – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
SKENDERBEU IDEJA DHE NDERTIMI I SHTETIT
Sold Out
  • SKU: 9789928292360
  • Availability: Out of stock

SKENDERBEU IDEJA DHE NDERTIMI I SHTETIT

€10.60
DESCRIPTION
Për ta hartuar këtë libër shkrimtari apo autori i këtij libri, mbështetur në një pasuri të madhe dokumentesh arkivore. Gjithashtu dhe në një bibliografi të gjerë. Libri si tërsi tregon përpjekjet e Heroit, Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Ky libër dëshmon se si krahas luftës tepër të vështirë kundër invazorit osman, Skendërbeu punojë për të realizuar idenë e ndërtimit të një shteti të bashkuar shqiptar.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP