UDHA E BREZAVE – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
UDHA E BREZAVE
  • SKU: 9789951653305
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

UDHA E BREZAVE

€15.00
DESCRIPTION
Ky libër i ndarë në dy pjesë, përshkruan një ngjarje historike nga njëra anë dhe poezi në anën tjetër. Të cilat kanë në prapavijë ngjarje historike që karakterizuan dhe i dhanë formë Kosovës dhe Shqipërisë.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP