Vajza nga Medvegja – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
Vajza nga Medvegja
  • SKU:
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

Vajza nga Medvegja

€45.00
DESCRIPTION

Secili rajon shqipfolës dallon nga tjetri me karakteristika të veshjeve por edhe me një dallim të vogël të traditave. Kjo pikturë unike sjell veshjen tradicionale të rajonit të Medvegjvës.Bukuria e vajzave nga Medvegja është portretizuar shumë mirë me brushat e Saranda Xhemajlit. Sfondi i kaltër i jep kësaj pikture një ngrohëtësi të madhe dhe e bën të përshtatshme për secilin ambient. Qoftë shtëpi apo zyre.

Porosite tëndën tani! Mos harro se ne bëjmë dërgesa në gjithë botën!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

RELATED PRODUCTS

BACK TO TOP