Yoga in Albanian Lands - Annea Hapciu / Rilind Latifi – Dua Marketplace
English
  • English
  • shqip
English
  • English
  • shqip
Yoga in Albanian Lands - Annea Hapciu / Rilind Latifi
  • SKU: 9780578888101
  • Availability: in stock Many in stock Out of stock You can purchase this product but it's out of stock

Yoga in Albanian Lands - Annea Hapciu / Rilind Latifi

€15.00
DESCRIPTION

"Yoga in Albanian Lands" is a travel guide and a collection of stories on cultural heritage sites in Albania & Kosovo as seen through the lens of yoga. From Rozafati, Princess Argjiro and Mother Teresa to Onufri, Skanderbeg and Marubi, the book highlights unique elements of Albanian history, arts, and culture. The book (in both English and Albanian) is an educational and informational guide to places you can visit in Kosovo and Albania.

"Yoga in Albanian Lands" është një udhërrëfyes dhe koleksion tregimesh për trashëgimitë kulturore në Shqipëri dhe Kosovë të paraqitura përmes yogas.  Nga Rozafati, Princesha Argjiro dhe Nëna Tereze e deri tek Onufri, Skënderbeu dhe Marubi, libri nxjerr në pah elemente unike të historisë, artit dhe kulturës shqiptare. Libri (në anglisht dhe shqip) është një  udhërrëfyes edukativ dhe informues për vendet që mund t'i vizitoni në Shqipëri dhe Kosovë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

BACK TO TOP