Rroba me simbole kombëtare shqiptare – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

Rroba me simbole kombëtare shqiptare

nga dua Marketplace në November 04, 2020

Në dua Marketplace do të gjeni një linjë rrobash me simbole unike shqiptare. Me veshjet tona, të cilat janë një kombinim i modeleve tradicionale dhe bashkëkohore shqiptare, do të përpiqemi të promovojmë simbolet tona sa më shumë që të jetë e mundur.

Qëllimi ynë është që t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre, të përdorin dhe shfaqin simbolet e tyre autentike shqiptare sa më shumë që të jetë e mundur.

Ju mund të blini bluza me kapuç me simbole të tilla si Ilirët, Hyjnesha në fron, ose me instrumentin tonë tradicional muzikor, i njohur si ÇÇiftelia. Ju mund t'i vishni kudo këto bluza me kapuç që janë me material me cilësi të lartë dhe do të dukeni shkëlqyeshëm!

Lini një koment
Kthehu në fillim