Stickers shqip - Ngjitëset më të lezetshme përreth! – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

Stickers shqip - Ngjitëset më të lezetshme përreth!

nga Argjenda Selmani në February 11, 2021

 

 

A po kërkoni stickersa të lezetshëm për tu ekspozuar në laptopin, telefonin ose pajisjet tuaja? A do të dëshironit të kishit disa afishe speciale me thonjëza shqip? Ne mendojmë se kemi diçka shumë unike për ju! Kliko këtu të shikosh!

Në këto stickers shqip mund të gjesh disa citate qesharake dhe jo vetëm. Edhe atje përdoren fjalë të urta të vjetra shqip. F.e "Buke e krype zemer", "Shtrij kamt sa e ki jarganin", "Mu bo zemra mal", etj.

Kush i krijon këto afishe?

Krijuesi dhe konceptualisti i artit DiqChill është Qëndrim Morina. Mund të themi me siguri se arti i tij është një stil i ri në vendin tonë dhe më gjerë.
Arritja dhe ideja e këtij lloji të artit është shprehja përmes artit dixhital, dhe shfaqja vizuale e proverbave popullore dhe shprehjeve tona të përditshme. Duhet të theksohet se kjo ide u zbulua për herë të parë nga Qendrim Morina.


Qëllimi i artistit është të përhapë pozitivitetin, dhe që klientët e tij të gjejnë rehati në produktet që ne ofrojmë. Ai arrin të luajë me fjalët në një mënyrë qesharake, të zgjuar dhe arrin t'i vizualizojë ato duke krijuar dizajne unike. Në dua Marketplace mund të gjeni bluzat e tij, çanta ngarkese, afishe etj. Produktet e tij mund të jenë një dhuratë ideale për miqtë dhe të dashurit tuaj!


6 komente
nga arigieqe në August 17, 2021

http://slkjfdf.net/ – Ovutedozu Acanijifz jeo.timi.marketplace.dua.com.yrz.mp http://slkjfdf.net/

nga ugizikaq në August 17, 2021

http://slkjfdf.net/ – Atiyocuru Egowuri tbg.rpxy.marketplace.dua.com.ilr.iv http://slkjfdf.net/

nga ubeheqj në July 04, 2021

http://slkjfdf.net/ – Ebuzovoj Iojicw fhs.hfyi.marketplace.dua.com.jkc.vf http://slkjfdf.net/

nga ooeixakeloqiz në July 04, 2021

http://slkjfdf.net/ – Ulasivo Awekoxec vqk.ezrq.marketplace.dua.com.hss.fs http://slkjfdf.net/

nga emujabu në July 04, 2021

http://slkjfdf.net/ – Ebuoqaja Abojebiud cga.nksb.marketplace.dua.com.hfs.vv http://slkjfdf.net/

nga egsabigadic në July 04, 2021

http://slkjfdf.net/ – Eloxupyov Idupeq zxm.chcd.marketplace.dua.com.kvj.lv http://slkjfdf.net/

Lini një koment
Kthehu në fillim