Crop Top – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Produktet tona origjinale janë krijuar nga ekipi ynë krijues. Përpiqemi t'ju bëjmë të ndiheni të lumtur dhe të përfaqësuar me ngjyrat dhe simbolet tona kombëtare. Kjo është arsyeja pse helmetat ilire, plisi dhe çiftelia janë vetëm disa nga simbolet që mund të gjeni në dua Marketplace. Misioni ynë në tregun e duas është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe të shfaqin simbolin e tyre autentike sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë!

Crop Top (2)

"Me kon t'rrin, qashtu bohesh" - Crop top

€20.00

"Ta hangsha zemrën" - Crop Top

€20.00
Kthehu në fillim