Dhé – Faqja 2 – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

Thuhet se gjithçka ka lindur nga toka dhe jeta është e lidhur ngushtë me të. Nga toka, njerëzit bënë pjatat e para për përdorime thelbësore, dhe ngjashëm me elementet artistike të punimeve nga kjo artiste nga Gjakova, e cila jeton në Prishtinë, Granita Grezda-Lila. 
Në botën moderne argjila nuk është materiali më i përdorur. Kërkon shumë durim dhe mjeshtëri. Granita duket se i ka të dyja. Ndërsa durimi mund të jetë një dhuratë e lindur duket se ajo gjithashtu i ka kushtuar kohë për të zotëruar artin e argjilës dhe ka arritur ta përvetësojë atë. 
"Unë jam frymëzuar nga format organike dhe gjeometrike. Frymëzimin e gjej në natyrë, në mjedis, por jo vetëm në natyrë, edhe në objekte të bëra nga njeriu. Në punët e mia mund të vëreni një harmoni të përsëritur të formave, e cila është e këndshme për syrin ", ajo tha. Në dua Marketplace mund të gjeni disa lloje të punimeve të saj.

Dhé (13)

Pjatë dekorative nga Argjila

€14.50

Pjatë dekorative nga Argjila

€15.50

Pjatë dekorative nga Argjila

€14.50

Pjatë dekorative nga Argjila

€14.50
Kthehu në fillim