DIQCHILL - Paketë me stickers – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
DIQCHILL - Paketë me stickers
DIQCHILL - Paketë me stickers
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

DIQCHILL - Paketë me stickers

€5.00
PËRSHKRIMI
Këto janë padyshim ngjitëse më interesante që keni parë ndonjëherë! Porosit tuajën tani!

Krijuesi dhe konceptualisti i artit DiqChill është Qëndrim Morina. Mund të themi me siguri se arti i tij është një stil i ri në vendin tonë dhe më gjerë. 

Arritja dhe ideja e këtij lloji të artit është shprehja përmes artit dixhital, dhe shfaqja vizuale e proverbave popullore dhe shprehjeve tona të përditshme. Importantshtë e rëndësishme të theksohet se kjo ide u zbulua për herë të parë nga Qendrim Morina. 


Qëllimi i artistit është të përhapë pozitivitetin, dhe që klientët e tij të gjejnë rehati në produktet që ne ofrojmë. Ai arrin të luajë me fjalët në një mënyrë qesharake dhe të zgjuar dhe t'i vizualizojë ato duke krijuar dizajne unike. Në tregun e duave mund të gjeni bluzat e tij, çanta ngarkese, afishe etj.

Produktet e tij mund të jenë një dhuratë ideale për miqtë dhe të dashurit tuaj!


Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim