duaOriginale – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

Produktet tona origjinale janë krijuar nga ekipi ynë krijues. Përpiqemi t'ju bëjmë të ndiheni të lumtur dhe të përfaqësuar me ngjyrat dhe simbolet tona kombëtare. Kjo është arsyeja pse helmetat, plisi dhe çiftelia ilire janë vetëm disa nga simbolet që ju mund të gjeni në bluzat, kapuçet dhe kriket tona. Misioni ynë në dua Marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe të shfaqin simbolet autentike të shqiptarëve sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë! Produktet e dua Marketplace u prezantuan për herë të parë në fund të vitit 2019. Ekipi ynë po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizenjimit të produkteve të reja për ju dhe të dashurit tuaj. Ne jemi gjithmonë të hapur për sugjerimet dhe idetë tuaja!

duaOriginale (29)

"Çiftelia" - Maicë

€17.10€19.00

"Dua heart logo" - Bluzë me kapuç

€25.00€29.00

"Illyrian" - maicë

€17.10€19.00

"Dua heart logo" - Maicë

€18.00€19.00

"Plisi & mustaqe" - Filxhan

€8.00€10.00

"Dua heart logo" - Bluzë

€20.00€24.00

"Plisi & mustaqe" - Bluzë me kapuç

€25.00€29.00

Kuponë Dhuratë

€25.00

"Plisi & mustaqe" - Maicë

€18.00€19.00
Kthehu në fillim