Bluzë me kapuç Heart Logo – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Dua heart logo" - Bluzë me kapuç

€25.00 €29.00
PËRSHKRIMI
Misioni ynë është të bashkojmë shqiptarët në të gjithë botën me dashuri, dhe jo vetëm! Kjo është arsyeja pse ne mendojmë se kjo bluzë me kapuç me logon tonë të duas është fantastike!! Ji krenar që je shqiptar! Ji krenar sepse ti si shqiptar ke një zemër shumë të madhe!
Misioni ynë dua marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe shfaqin simbolin e tyre autentik shqiptar sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë!

Porosit të tënden tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim