Çifteli -Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: dua-22
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Çiftelia" - Maicë

€17.10 €19.00
PËRSHKRIMI
Ne përpiqemi t'ju bëjmë të ndiheni të lumtur dhe të përfaqësuar me ngjyrat tona kombëtare dhe simbolet shqiptare. Kjo është arsyeja pse ne besojmë se bluza jonë e zezë me simbolin e Çiftelisë do t'ju rrijë shumë mirë! Bluzat tona janë zgjedhja perfekte për veshje të përditshme . 

Misioni ynë në dua marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndjehen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe shfaqin simbolet e tyre autentike sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë!

Porosit tëndën tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim