MOSMARREVESHJA SHQIPERIA PERBALLE VETES – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
MOSMARREVESHJA SHQIPERIA PERBALLE VETES
  • SKU: 9789928164247
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

MOSMARREVESHJA SHQIPERIA PERBALLE VETES

€7.90
PËRSHKRIMI
Shqiptarët, me simbolet e tyre, flamurin dhe himnin, do të shfaqeshin jo pa drojë te sheshi i kombeve. Të ndodhur përballë flamurit dhe himnit të Europës, muzikës së Bethovenit dhe fjalëve të Schiller-it për vëllazërimin e popujve, me synimin për t'i dhënë zë Shqipërisë. Përmes himnit, shqiptarët i kanë bërë një premtim Zotit, ose më saktë ndërgjegjes së tyre, dhe kishin më shumë se një shekull që prisnin përgjigje për të. Se Zoti vetë e ka thënë me gojë...Se çfarë ka thënë Zoti dhe, sidomos, si është kuptuar ai, ky ka qenë dhe do të mbetet thelbi i një prej dramave kryesore të këtij vendi.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim