NE HAP ME RUGOVEN – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
NE HAP ME RUGOVEN
  • SKU: 9789951885829
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

NE HAP ME RUGOVEN

€13.00
PËRSHKRIMI
Duke u bazuar në titull, kuptojmë se autori në të ka shkruar për presidentin dr.Ibrahim Rugovën. Megjithatë ai nuk ka ngelur pa përmendur edhe për personazhet e njohura shqiptare të kohës si Adem Jashari, Fehmi Agani, Hashim Thaçi, Sali Berisha dhe Azem Hajdari.
Adnan Merovci ka vendosur të hap arkivat përmes këtij libri “Në hap me RUGOVËN”. Dokumente origjinale dhe foto ekskluzive të pa para dhe të pa dëgjuara deri më tani.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim