HIKS – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

HIKS ofron një larmi produktesh si: këmisha, bluza, kapuçë, shishe alumini, termos, filxhan, filxhan udhëtimi, çanta ngarkese dhe shumë më tepër. Slogani i tyre është "Merre malin", prandaj produktet që ata ofrojnë janë thelbësore për aventurën tuaj. Treshja dinamike; Arta, Vigan dhe Florent kanë krijuar këtë markë e cila ofron të gjitha aksesorët e nevojshëm për aktivitete në natyrë, HIKS. Të gjitha produktet e tyre janë bërë me dashurinë që ata kanë për natyrën dhe janë frymëzuar nga vetë natyra.  
Gjithmonë duke pasur parasysh gjetjen e zgjidhjeve për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizenjimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe jetë të shëndetshme.

HIKS (46)

HIKS - kapele

€11.00

HIKS - Termos

€16.00

Karvani - Shishe uji

€10.00

Gotë udhëtimi - HIKS

€10.00

Outline mountains - Bluzë me kapuç

€25.00

Pema dhe hëna - Çantë

€10.00

Merre malin - Filxhanë

€7.00

Logoja e HIKS - Bluzë me kapuç

€25.00

Kravani - Filxhan

€7.00
Kthehu në fillim