Bluza me kapuç – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Produktet tona origjinale janë krijuar nga ekipi ynë krijues. Përpiqemi t'ju bëjmë të ndiheni të lumtur dhe të përfaqësuar me ngjyrat dhe simbolet tona kombëtare. Kjo është arsyeja pse helmetat, plisi dhe çiftelia ilire janë vetëm disa nga simbolet që ju mund të gjeni në bluzat tona. Misioni ynë në dua Marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe të shfaqin simbolet autentike të shqiptarëve sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë! 

Bluza me kapuç (24)

"Dua heart logo" - Bluzë me kapuç

€25.00€29.00

"Plisi & mustaqe" - Bluzë me kapuç

€25.00€29.00

"Illyrian" - Bluzë me kapuç

€25.00€29.00

"The Goddess on the throne" - Bluzë me kapuç

€25.00€29.00

1912

€23.00€25.00

"Çiftelia" - Bluzë me kapuç

€25.00€29.00

Outline mountains - Bluzë me kapuç

€25.00

PREJ KUR 'KA LE DIELLI

€25.00

Chillin' since forever

€25.00
Kthehu në fillim