Bizhuteri – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Këtu mund të gjeni të gjitha bizhuteritë që kemi në stokun tonë. Ne priremi të ofrojmë byzhyteri të bukura me motive shqiptare. Dua marketplace është dyqani që ju mundëson të gjithë shqiptarëve që duan të zotërojnë produkte origjinale shqiptare, t’i gjejnë ato lehtësisht tek ne! Jemi duke u përpjekur të sjellim së bashku artistë të ndryshëm shqiptarë në një vend të vetëm dhe ju sjellim produktet e tyre tek ju. Duke i transportuar kudo në botë, ne sjellim një pjesë të atdheut tonë tek ju!

Bizhuteri (29)

"Illuminate Bracelet"

€50.00

SKANDERBEG | E vogël

€170.00

Ammunition Silver Bullet - I vogël

€105.00

Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare

€109.80€122.00

Ethnic Albania Silver (me zinxhir)

€89.00

Silver Swords

€55.00

Shqiponje Silver Earrings

€50.00

Iced Ring

€50.00

Ammunition Silver Bullet Large - I madh

€170.00
Kthehu në fillim