Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare

€109.80 €122.00
PËRSHKRIMI

Dizajni i përsosur i shqiponjës që shkëlqen dhe bie në sy. i bërë nga argjendi i pastër 925 dhe i mbushur me gurë të bardhë Zirkonia në mënyrë të përsosur për të kapur thelbin e vërtetë të asaj që po kërkoni. Ky dizajn i bukur klasik i shqiponjës me dy koka është i guximshëm dhe modeli ideal për ata që kërkojnë të zotërojnë një zinxhir të bukur shqiponjë me dy koka.

Dizajn dhe pamje unisex e madhe në zinxhirë argjendi dhe ari dhe me të ndryshme gjatësitë e zinxhirit ose me zinxhirë të shumtë.

Kjo Varëse e madhe përmban 6 gr. prej argjendi 925
Gjatësia është 4cm x 2.8cm gjerësi

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim