Ammunition Silver Bullet Large - I madh – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Ammunition Silver Bullet Large - I madh
Ammunition Silver Bullet Large - I madh
Ammunition Silver Bullet Large - I madh
Ammunition Silver Bullet Large - I madh
Ammunition Silver Bullet Large - I madh
Ammunition Silver Bullet Large - I madh
Ammunition Silver Bullet Large - I madh
Ammunition Silver Bullet Large - I madh
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Ammunition Silver Bullet Large - I madh

€170.00
PËRSHKRIMI

Prezantimi i Koleksionit të Luftës.

Diapazoni ynë i plumbave të municionit të prodhuar nga Argjendi 925 me një gamë dizenjimesh të frymëzuara nga luftërat që kanë ndodhur në shekullin e kaluar, është i gjerë. Krijuar në mënyrë perfekte me vëmendje të jashtëzakonshme në detaje, duke përsëritur modelet origjinale të plumbave të përdorura në atë kohë. Këto plumba janë idealë për ata që duan dizajne municionesh dhe varëse që shfaqin departamente sekrete.

Të gjitha plumbat tanë vijnë në një sërë dizenjosh dhe janë bërë nga Argjendi 925 dhe të gjitha ato kanë një departament të fshehtë të fshehtë, ideal për ruajtjen e materialeve të tilla si vajra dhe oud dhe mund të hapen në majë të varëses. Lustruar në mënyrë perfekte me një shkëlqim të shkëlqyeshëm për atë efekt ekstra të vërtetë.

Të gjitha varëset tona shiten veçmas ose me një zinxhir të zgjedhur nga ju dhe mund të vishen vetë ose të shtresohen me bizhuteri të tjera. 

18 gr Plumb / 20 gr. Plumb / 18 gr. Plumb 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim