Ethnic Albania Silver (me zinxhir) – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Ethnic Albania Silver (me zinxhir)
  • SKU: SERMA-100
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Ethnic Albania Silver (me zinxhir)

€89.00
PËRSHKRIMI

Harta e Shqipërisë Etnike.

Pritja ka mbaruar! Ky gjerdan i bukur është i bërë nga argjendi 925 dhe është një skicë e sheshtë e hartës së Shqipërisë Etnike.

Për shkak të kërkesës së lartë, tani kemi vënë në dispozicion hartën e Shqipërisë, Kosovës dhe Shqipërisë Etnike në ar dhe argjend

Ky gjerdan ideal tregon vlerën e vendin nga keni ardhur. Me madhësi ideale për tu dukur bukur në qafën tuaj, këta zinxhirë të bukur mund të vishen veçmas ose të kombinohen me stoli të tjera. 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim