"Gjakova" Print – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKP006
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Gjakova" Print

€15.00
PËRSHKRIMI

A beautiful print of Gjakova, showing the city’s charm and most distinctive buildings.

Its dimensions are 29.7 cm x 42 cm (A3 Format). Get yours now!

Një poster i bukur i Gjakovës, që tregon bukurinë e qytetit dhe ndërtesat më karakteristike.

Dimensionet e posterit janë 29.7 cm x 42 cm (Format A3). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim