Kravani - Filxhan – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Kravani - Filxhan
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Kravani - Filxhan

€7.00
  • Shitësi: HIKS
  • Tipi i produktit: Mug
  • Barkodi:
PËRSHKRIMI

Kjo është një gotë prej porcelani nga HIKS. E përsosur për të shijuar kafen, çajin, kakaon, çokollatën e nxehtë ose pijet e tjera pije të nxehta dhe të ftohta. Një dhuratë e shkëlqyer për ditëlindjen, Krishtlindjen, vitin e ri, përvjetorin, pensionet, fejesën, diplomimin.

Gjithmonë duke pasur parasysh misionin për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizajnimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe jetë të shëndetshme.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim